Restaurante Tío Canet, en Girona

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 46640 Shares

El restaurant Tio Canet de Girona va obrir les seves portes el gener de 2006. Desde 2017 ostenta 3 estrelles a la Guia Michelin.

Tio Canet és molt més que l’aposta gastronòmica del xef David Canet a Girona. És un projecte amb ànima amanit pels millors professionals, els quals formen un equip que pretén guanyar-se amb cada olor i amb sabor la satisfacció dels seus comensals.

Desprès d' una exhaustiva reforma duta a terme recentment, el nou Restaurant Tio Canet sorprèn pel seu aspecte més modern i avantguardista, amb espais més amplis i lluminosos.

El projecte de rehabilitació ha estat obra dels arquitectes Òscar Tusquets, Carles Bassó i Tote Moreno i l'interiorisme és una col·laboració d'Oscar Tusquets i Mercè Borrell. L'èmfasi en la llum, les textures amb predomini de la fusta de roure i la selecció de mobiliari, han estat la base principal de tot el projecte per dotar al restaurant d'una personalitat única.

El Restaurant disposa d'una sala semiprivada al menjador principal i d'un segon menjador privat, anomenat la Taula del Xef amb capacitat per a 8 persones -ubicat en un altell sobre la cuina amb paret de vidre que permet seguir de prop tota la posada en escena i creativitat dels plats.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos