Nystiftet dansk CS hold indkalder til haste-pressemøde

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 93292 Shares

Det nystiftede danske CS-hold, Good Game e-Sports Flintholm, som på sigt vurderes at kunne konkurrere med giganterne fra Astralis, er efter blot to ugers stiftelse kommet i modvind. Mens kaptajnen Martin "BOT Martin" Vondracek er et sikker valg på holdkortet, er der tvivl om hvem der skal være holdets 5. mand.

Med 6 sejre og én uafgjort i 7 kampe stormer de danske talenter afsted og fremtiden ser lys ud. En vigtig spiller i klubbens ubesejrede stime er Alexander "A13XG41D" Guldbrandsen, som også anses som en sikker skanse med hans B44 kvalitet. Hertil har klubben også haft stor succes med at anvende tidligere Counter-Strike 1.6 spiller Thomas "BOT Thomas" Wingsted, mens Anders "Doctor Cats" Jørgensen også bringer stabilitet, kvalitet og ikke mindst erfaring til holdkortet.

Det er nu op til klubbens ledelse at vurdere hvem den 5. mand skal være til at bringe en back to back to back to back Major i hus, og derfor er der indkaldt til et haste-pressemøde hvor den 5. mand forventes præsenteret. Rygterne svirrer mellem Michael "ML" Lorentzen, som har ageret shout caller gennem hele klubbens ubesejrede stime og rookien "Ukendt".

Opdateres løbende...

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos