Skjutning i Skellefteå, Kokain "Nyckelpersonerna till nätet"

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 52156 Shares

Inatt kl 01.10 2019-10-07 får polisen in ett larm om skjutningar i Skellefteåhamn från flera vittnen. "Lät som AK skott, aldrig hört skott tidigare i mitt liv" sa ett vittne till norran

Polisen har avspärrat ett stort område, men vill inte komma ut med platsen. Tre personer sitter häktade för misstanke om inblandning med skjutningarna. Just nu tror Polisen att det är uppemot 10 personer till som är inblandade i händelsen och sex personer har fått åka ambulans till sjukhuset, men Polisen vill inte gå ut med vilka skador som skett eller vilka typer av vapen som används mer än skjutvapen.

-Händelsen handlade om ett av de större kokain överlämningen i Skellefteå kommun, Vi var riktigt nära på att ta fast kanske en av de nyckelpersonerna till nätet vi fått upp i skellefteå, säger ena polisen till norran.

Just nu är Polisen i maximal förberedning runtomkring Skellefteå kommun, för att få fast eventuellt Norrland kokain kung.

-Vi har haft span efter honom länge nu, men han har alltid varit duktig på att vara under radarn och röra sig snabbt ifrån brottsplatsen om större saker händer.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos