Ne kerkim Vilson Koleci

Tuesday 19 January 74520 Shares

Ne kerkim Vilson Koleci

I kerkuari per vrasje fshehet ne angli !
Policia britanike jep demshperblim per kedo qe e njeh kete fytyre ! Ha njerez esht i rrezikshem dhe i pelqejn bananet !

Recommended