La UPV Soluciona la Pandemia del SARS-CoV2 a nivel global

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 7276 Shares

La Universitat Politécnica de Valencia, una de las mejores según el ránking de Shangái, publicó el pasado 19 de Enero, el siguiente mensaje:

"Us voldríem recordar algunes de les mesures preventives que us remetem el passat 12 de gener per al desenvolupament dels actes d'evacuació en la ETSID. És imprescindible la responsabilitat individual a l'hora de complir aquestes mesures de seguretat.

Per favor, l'espera, abans de l'inici de l'examen, l'heu de realitzar sempre fora del centre a l'aire lliure mantenint la distància de seguretat en tot moment. Al centre heu d'accedir només en l'instant que permeta arribar a l'aula a l'hora assignada. Heu de procurar un accés ordenat evitant aglomeracions en els corredors i mantenint en tot moment el distanciament social establit. Una vegada finalitzat l'examen heu d'eixir directament del centre. No us podeu quedar formant grups en els corredors o en les zones comunes de l'escola.

Moltíssimes gràcies a totes i a tots per la vostra comprensió i cooperació"

"Estamos muy contentos de haber pensado apelar a la responsabilidad individual, no sé cómo no se ha hecho antes de que (el virus) se extendiese. [...] Pero sobretodo estamos contentos de que los alumnos hayan visto que la presencialidad está en su interés, y que la presencialidad es responsabilidad de todos." expresó en una entrevista el director de la Escuela de Diseño, la responsable de la publicación.

La solución de la universidad para los problemas causados por la polémica presencialidad en los actos de evaluación, centrada sobre la responsabilidad individual, ya se ha hecho viral y ha logrado salvar millones de vidas y reactivar la economía.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos