Дъщеря ми преди една година се самоуби не знаем как да продължа… Тва сподели отчаяно бащата на 31 годишната Шели Милева

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 11953 Shares

Точно преди една година на 26 февруари дъщерята на Ел примо Милев направи нещо което никой не би си помислил, че ще се случи.
31 годишната Шели Примова Милева от Благоевградския квартал Еленово острови семейството си и се самоуби скачайки от 8-ят етаж. Тя живяла на 4-тя етаж но се качила на 8-ят за да се хвърли. Баща й спал а майка й била на работа тогава тя използвала момента за да направи това. тя е имала и двама братя и една по-малка сестра но сестрата била в София по работа а двамата й братя са били на рожден ден на Барли Андреев домоуправителя на блока. Оказа се, че дъщерята на Г-н Милев е била тормозена психически и физически от лицето Бул Бланков и тя не е издържала на тормоза за това е посегнала на живота си. по данни на нейните съседи тя няма само един опит за самоубийството точно преди да го направи тя е лежала в болница след поредния й опит тя всъщност же имала два не неуспешни опита но третият е бил с фатален край. В писмото което е било претсевно в съда
тя казва, че е била тровена със лекарства от нареченото лице Бул Бланков, той е бил превикан на разпит но така и така не са доказаи нищо защото той е казал, че нищо не е направил и те го освободили.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos