31 vjeçari nga Laçi i shpallur në kerkim internacional.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 6169 Shares

31 vjeçari nga Laçi i shpallur në kerkim internacional.

Ky eshte 31 vjecari nga Laci me inicialet B.K I shpallur ne kerkim internacional mbrembjen e 30 Tetorit nga interpoli dhe nga autoritetet Britanike.Nje sere akuzash dhe vepra penale rendojne mbi te ,I dyshuar per grabitje me arme zjarri ne vende te ndryshme te Londres,vrasje kundrejt shuma parash dhe trafik internacional i lendeve narkotike ne destincione te ndryshme te Europes.Gjithashtu B.K klasifikohet si njeri me rrezikshmeri te larte.Autoritet britanike jane ne ndjekje te tij dhe po japin maksimumin e tyre pasi ky i fundit B.K mendohet se eshte i fshehur dhe strehoet ne Liverpool.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos