Àpunt tornará a emetre 'Bola de Drac' despres de Nadal!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 97445 Shares

Àpuntmedia ha confirmat que tornaran a emetre Bola de Drac a partir del día 6 de Gener, dia de Reis Mags,amb el film 'La Batalla dels Deus', el darrer film doblat en Valencià gràcies a un crowdfunding organitzat pels fans Durant l'absencia de Canal 9.

A més fonts consultades per este mitja han confirmat que la serie clásica será també reemetrà a partir del día 7 de Gener a les 20.00h de la vesprada.

D'altra banda s'ha confirmat que es doblará tot el material inedit en Valencià, incloent el que va quedar sense doblar de 'Bola de Drac Z' i la polèmica 'Bola de Drac GT, com també l'actual 'Bola de Drac Super'.

Pero les sorpreses no acaben ahí per als ja crescudets fans Valencians de Goku! perquè Apunt ha confirmat també que facilitará per primera vegada els audios de la serie a la distribuidora Selecta Vision que prepara una edició en Bluray de totes les sagues de la franquicia. D'esta manera, els fans podrán gaudir per primera Volta de manera oficial d'una edició comercial de la serie.

I per si fora poc, Àpunt 's'apunta' a l'estrena internacional en cinemes del film número 20 de la franquicia 'Bola de Drac' I que promet ser el millor film a nivell tecnic de la saga. Es tracta de 'Bola de Drac Super: Broly' que s'estrenara a Espanya l'1 de Febrer i doblatge del qual es fara carrec Apunt, de la mateixa manera que Tv3 s'ha fet carret del doblatge en la versión catalana.

Comenca una nova época daurada per a Goku i tots els seus seguidors en Valencià!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos