Højt profileret underviser fyret fra udannelses institution.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 24090 Shares

Lars Madsen, nu tidligere gymnasie lærer på Handelshøjskolen i Lyngby er blevet afskediget af Lyngby-Taarbæk kommune, har i denne uge fået at vide, at han skal hente sine ting og ikke længere vise sig på handelshøjskolen grundet tjenesteretlig forsømmelse.

Årsagen til dette var en kontroversiel lektion om slaveri, hvor gymnasielæren blev beskyldt for at lade sorte studenter ligge på gulvet, mens han trådte på deres rygge.

Underviseren påstår selv, at han blev fyret på et forkert grundlag, og at hele episoden er efter eget udsagn en stor misforståelse som er eskaleret ud af proportioner. (Dette skriver Reuters).

Episoden udmønter sig i at gymnasielæren efter elevernes udsagn har udtalt og opført sig racistisk overfor farvede elever i flere omgange i en længere periode.

Lars Madsen selv er ikke i tvivl om, at han blot havde brugt sin ytringsfrihed. Han insisterede torsdag ydermere på, at hun holdt timen i hendes klasse i god tro - og at kun en enkelte studenter og disses forældre, der havde et problem med hans undervisning.

Handelsskolen eller de involverede elever har ikke ønsket af udtale sig i sagen.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos