Arriba a Barcelona el curs ideal pels amants dels peus

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 82674 Shares

Arriba a Barcelona el curs ideal pels amants dels peus

Per tots és sabut que, pel que fa a les preferències sexuals, hi ha tants gustos com persones. Una de les fílies més habituals és la podofília, és a dir l'excitació sexual relacionada amb els peus. Hi ha persones que s'exciten molt amb la simple visió d'un peu i d'altres, fins i tot, gaudeixen llepant i assaborint aquesta part de l'anatomia humana.
El curs que es començarà a impartir aquest mes de gener està adreçat a aquest darrer grup de persones. Els principals objectius seran d'una banda, millorar la tècnica per xuclar els peus en condicions i, de l'altra, fer-ho en condicions higièniques per evitar contagiar-se d'infeccions. Com diu l'Ashi Kyuban, organitzadora i formadora del curs, el plaer sempre ha d'anar acompanyat d'un mínim de seny. Aquesta doctora en sexologia opina que les cultures occidentals encara tenen molt a aprendre sobre les tècniques amatòries i que un primer pas és fer cursos d'aquest estil, força habituals en països com el Japó, d'on n'és originària.
Si esteu interessats a fer el curs, només cal que us poseu en contacte amb ella per les xarxes socials i ella us indicarà els passos a seguir per poder assistir-hi. A més, si el vostre nom és Andreu o Andrea us faran un 25 de descompte en el preu de matrícula! Ostres... tenint en compte que avui és el dia dels innocents i que has llegit una notícia superfalsa fins al final, crec que et mereixes un cafè de la Loli a canvi, convido jo!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos