СЕИЗМОЛОЗИТЕ ПРЕДУПРЕДУВААТ: Се спрема земјотрес во Штипскиот регион

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 87267 Shares

СЕИЗМОЛОЗИТЕ ПРЕДУПРЕДУВААТ: Се спрема земјотрес во Штипскиот регион

Сеизмолошката служба денеска ја соопшти вознемирувачката вест дека постои голема веројатност да се случи земјотрес во нашиот град. Научниците забележале зголемување на активноста во подземниот сектор и веруваат дека постои голема шанса за земјотрес.
Се предупредуваат граѓаните да бидат внимателни и подготвени во случај на земјотрес. Се препорачува да се провери безбедноста на домовите и да се обезбедат работи кои би можеле да паднат во случај на земјотрес. Ако живеете во станбена зграда, побарајте го најбезбедното место и држете се за нешто цврсто.
Сеизмолошката служба ќе продолжи да ја следи состојбата и ќе ја информира јавноста за сите новости. Се повикуваат сите граѓани да ги почитуваат сите препораки и упатства што ќе ги добијат од надлежните служби.
Останете мирни и бидете подготвени, градот се подготвува за земјотрес.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    has ganado un iphone 12 pro max Solo tiene que mandárselo a 20 personas de tus amigos